Avdelning

Kundservice

Connect

Att jobba med kundservice hos oss innebär att hjälpa våra kunder med snabb och effektiv service samt att administrera nya och pågående affärsrelationer. 

Vi arbetar med telefon och mail som kommunikationssätt och vårt mål är att se till att vi möter och överträffar kundens förväntningar. 
Vi är duktiga både administrativt och tekniskt. Vi har alla olika bakgrund från vitt skilda branscher men gemensamt är att alla har arbetat med service i många år. 

Här har vi valt glädjen som inspirationskälla och vi har sällan dagar utan skratt. Vi stöttar varandra och ger energi och motivation till att leverera ett bra arbete. Välkommen hit till vårt gäng!

Connecta med oss för att hålla koll på lediga tjänster!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett bra team byggs på glada medarbetare

Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete i ett framgångsrikt företag med goda möjligheter att utvecklas! Vi satsar på våra anställda och vill se personer som trivs och utvecklas i sina roller. Vi tycker också att det är viktigt att ha kul tillsammans och anordnar ofta aktiviteter såsom middag, pingisturnering och utflykter. Bli en del av vårt vinnande och innovativa team!

Varför jobba hos oss?

En självklarhet hos oss är att du ska trivas och kunna utvecklas. Därför har vi listat det vi värdesätter och vad som kännetecknar oss som arbetsgivare.

 • Innovativt och teknikdrivet

  Vi är alltid i framkant när det kommer till nya produkter och satsar på kvalitet och egen R&D. Med ett välkänt varumärke inom branschen och nöjda kunder har vi en stark årlig tillväxt som gör att vi kan fortsätta utvecklas.

 • Tryggt och familjeägt

  Vi är ett långsiktigt och stabilt företag med en aktiv ägarfamilj. Ända sedan starten för snart 100 år sedan har vi stått för trygghet, ordning och reda. Trots våra nästan 17 000 anställda globalt har vi behållit den familjära arbetskulturen vilket vi är stolta över.

 • Karriärmöjligheter

  Hos oss omges du av tekniskt kunniga och engagerade kollegor och vi har nära utbyte med moderbolaget i Tyskland. Tack vare vår breda kompetens och vårt innovativa tänkande utvecklas vi snabbt och nya möjligheter öppnas kontinuerligt. Vi har kunnat erbjuda flera av våra anställda nya intressanta roller inom företaget.

 • Work life balance - Livspusslet

  Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss! Därför ger vi dig frihet under ansvar och en flexibilitet som gör det möjligt att få ihop livspusslet.

Linvägen 2
141 44 Huddinge Vägbeskrivning 08-6086410 Se sida

Göteborg

August Barks gata 6A
43132 V Frölunda Vägbeskrivning Se sida

Malmö

Stenåldersgatan 21
20039 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Phoenix Contact?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@phoenixcontact.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor